Moderátor: Strictoaster
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!Proč by si miliardář nemohl koupit obrovksej plac, udělat tam radnici, postavit si barák a nenazvat to městem?
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!Pretože "mesto" má inú charakteristiku, ktorá nepozostáva len z radnice a jedného domu.Pokiaľ nevieš, čo je mesto tak chod do školy. Tam ti to radi vysvetlia
Tahle vež je skvelá!
Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!Proč si to bereš tak osobně? Já z toho mám jen srandu a o výhru mi nějak nejde. Sám sem napsal že v případě výhry bych to jedno DLC tady daroval ... Ale ty to hrotíš jak nvm co a nepiš mi ať se vracím do školy, beztak sem starší než ty a je zajímavý za jakou chvilku ti tam přibylo ale 5 hlasů ...
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!Taky jsi myslim ze si to udelal podvodem
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!Já len hovorím, že to nie je mesto. A by som tam ani nedal tú možsnosť za to hlasovať Ako hej zasmial som sa, a bolo to vtipné. Ale jak za to niekto môže hlasovať tvl?....
Tahle vež je skvelá!
Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Re: Soutěž o SimCity 5 double-city pack!No takže, jelikož jsem čekal, že se nějakým způsobem bude "podvádět", tak jsem si na to počkal, ale nečekal jsem, že někteří jsou schopní si založit si více účtů a přes ně hlasovat pro sebe! .. Čekal jsem, že budete přemlouvat kamarády, ať se zaregistrují a hlasují pro vás, to se taky stalo, ale hlasovat sám pro sebe z ostatních účtů .. HAMBA VÁM! .. Nehodlám jmenovat, pokud mi dojde formou soukromé zprávy omluva, tak jsem schopný to přijmout .. Pokud, ale podvodníci budou mlčet, počkám si do půlnoci, budu to brát samozřejmě v úvahu a při vyhlášení s poctivými soutěžícími
, zveřejním i podvodníky.( i s důkazy, které to dokáží ) Takže je jen na vás, jak se zachováte .. CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků