• Stránka 1 z 1
Prázdný seznam přátelahoj všichni včera jsem si pořídil Simcity a začal hrát. Co mě zaráží je to že mám ve hře prázdný frendly list a nemůžu nikoho pozvat do hry (přitom na originu přátelé mam i se stejnou hrou). Když dám do seznamu vyhledat přátele podle přezdívky tak mě je sice najde ale nikde nevidím možnost přidat do seznamu. Nevíte kde je chyba?
CPU:Intel i5 3570K, GPU:MSI N670 Power Edition OC 2GB,
RAM:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3, HDD:WD Black 2TB 64MB,POWER:Seasonic M12II-620, OTHER:FRACTAL DESIGN Define R3, NOCTUA NH-U9B/NF-P14-FLX, Logitech G700/G110/G35/Z323/EIZO FS2332
Re: Prázdný seznam přátelSkús im poslať žiadosť o priatelstvo v simcity.Alebo poslať otázku na offico podporu simcity.
Re: Prázdný seznam přátel
nemas nahodou dany offline rezim? singleplayer ?? ono sa to prepina v hlavnom menu a ked hej, tak preto Petrol Bay.... to najlepšie miesto pre život ....
nene taková lama zase nejsu Ale už je to vyřešené přes podporu EA. Ač je to divné a origin byl nově nainstalovaný a aktualizovaný chtělo to ho odinstalovat smazat z registru a nainstalovat znovu. Po té zaškrtnout i beta aktualizace a vypnout a zapnout..už to jde CPU:Intel i5 3570K, GPU:MSI N670 Power Edition OC 2GB,
RAM:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3, HDD:WD Black 2TB 64MB,POWER:Seasonic M12II-620, OTHER:FRACTAL DESIGN Define R3, NOCTUA NH-U9B/NF-P14-FLX, Logitech G700/G110/G35/Z323/EIZO FS2332
sorry no obcas aj take malickosti pri niektorych ludi sposobuju taketo "problemy" Petrol Bay.... to najlepšie miesto pre život ....
• Stránka 1 z 1
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků