Recyklacne centrum a odpadky

Nevíte si rady s něčím ve hře nebo vás zajímá proč se dějí různé události, kterým nemůžete přijít na kloub? Zeptejte se zde

Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod josa » 02 črc 2013, 21:12

ked mam postavene recyklacne centrum, musim mat aj skladku?

jedna sa mi totiz o to, ze mam len recyklacne centrum ktore kazdu chvilu hlasi ze nepracuje, lebo nema nic na spracovanie, ale ikona smeti mi svieti na oranzovo, cize je prilis vela odpadkov. mam postavene vsetky 3 linky a maximalny pocet aut.

mesto ma cez 100 000 obyvatelov
josa
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 8
Registrován: 26 čer 2013, 18:35
Simoleony: 0
Jméno na Originu: josa



Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod smalljbt » 02 črc 2013, 21:37

Máš zajištěný odvoz toho, co to vyrábí z obchodního depa ???
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Uživatelský avatar
smalljbt
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 110
Registrován: 13 kvě 2013, 06:07
Bydliště: Hradec Králové
Simoleony: 70
Jméno na Originu: anlexcz

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod josa » 02 črc 2013, 21:41

ano, vsetko mam na export.

jedna sa o to ze v recyklacnom centre vidno, ze to nepracuje z toho dovodu, ze nema to , coho spracovavat. skratka akokeby bolo malo odpadu, co je hlupost kedze sa ludia stazuju ze je bordel.
josa
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 8
Registrován: 26 čer 2013, 18:35
Simoleony: 0
Jméno na Originu: josa

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod nirasa » 03 črc 2013, 07:54

Je nutné mít svoz obyčejného odpadu (třeba i se spalovnou pro zmenšení množství odpadků), ale i recyklační centrum. I v běžném životě máme kontejnery na běžný odpad, který se nedá recyklovat a pak ty barevné na sklo, plasty atd. které se recyklovat dají.
Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Uživatelský avatar
nirasa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 181
Registrován: 09 čer 2013, 09:33
Bydliště: Horní Újezd
Simoleony: 185
Jméno na Originu: nirasa

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod honzamac » 18 črc 2013, 22:53

Je možné si zobrazit mapu, která ukazuje kolik v kterém baráku je odpadu a recyklovaného odpadu.
Recyklační centrum hlási to, protože to už ten den stihlo všechno svézt. Je dobré tedy část aut vyslat do ostatních měst, aby bylo více odpadu ke zpracování
honzamac
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 3
Registrován: 26 čer 2013, 21:33
Simoleony: 0
Jméno na Originu: honzamac

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod Ischemias » 05 srp 2013, 12:25

Obyvatelé v závislosti na míře vzdělání produkují odpad. Nevzdělanci produkují odpad, který není možno recyklovat, vzdělaní Simíci produkují recyklovaný odpad.
Proto je třeba mít jak spalovnu tak recyklační centrum (míru odpadu zjistíš na mapě s odpadky) Zelený sloupec je recyklovatelný a šedivý je na skládku bez užitku.
Recyklační centrum vysílá svoje vozy v šest ráno - sebraný odpad dovezou do centra, kde se začne recyklovat na plast a slitinu) - k nim je potřeba pořídit depo pro prodej nebo další průmysl na zpracování (elektronika).
Každopádně v průběhu dne mi vždy recyklační centra zpracovala veškerý recyklovaný odpad a ke konci dne resp do 6 hodiny dalšího dne recyklační centra neběžela.
Při plně zabydleným městě s nejvyšší monou vzdělaností jaké jsem byl schopen dosáhnout jsem uživil 3 recyklační centra skoro po celý den. :ugeek:
Ischemias
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 6
Registrován: 05 srp 2013, 12:17
Simoleony: 0
Jméno na Originu: Ischemias

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod Scooby » 21 srp 2014, 21:25

Ahoj, mam dotaz?

Mam uroven vzdelanosti na 4/5 a doted sem si nechaval z vedlejsiho mesta svazet odpad, mel jsem kolem 6000 obyc odpadu a 8000 recyklacniho odpadu. Jak se mesto rozvijelo tak jsem zjistil, ze vedlejsi mesto uz nestiha zpracovavat recyklovanej odpad a tak sem postavil ve svym meste recyklacni centrum. Prvni den sem mel obyc odpadu asi 2800 a recyklovaneho odpadu kolem 11000. Vse se svezlo zacalo se vyrabet vsechno v pohode.
Dalsi den se objevila nejaka chyba, protoze mi nabehl obyc. odpad na 13500 a recyklovanej odpad na 1100. Kdyz dam mapu odpadu tak recykl. odpad (zelenej sloupec) nikde nevidim a akorat vidim ten odpad s nizkou vrstvou. Ale to neni vse, v pul 1 je vse svezeno, vsechny sloupecky zmizi, ale pocitadlo ukazuje pouze 6800/13500 a recykl. 0/1100. Jiny mesto mi nepokryva a ani ja nikomu neposkytuju pomoc.
Nevite kde je zakopanej pes? Jinak zadny znecisteni z toho neni, jen kdyz se da nahled regionu a odpadky tak u me je sloupec jako hovado, ze nestiham svazet odpad. :roll:

// Zkusil jsem zbourat recyklacni centrum a skladku a zadnej vliv. Tak sem pak chvili hral ve vedlejsim meste, poslal do toho novejsiho mesta dva vozy na recyklaci odpadu a po chvili hrani to napsalo, ze je dostupna recyklace u sousedu tak sem se prepnul, pockal na reset rano a nabehlo 8600 a 6100. Prepnul se do vedlejsiho mesta, zrusil ty dva vozy a prepnul zpet, znovu pockal na reset a nabehly stejny cislicka. Jen vecer kdyz mam vse svezeno tak to ukazuje 2600/8600 a 4900/6100 a vse je svezeno. Sice to ma jeste mouchy, ale uz ne tak obrovsky :) Treba se to casem srovna. Ve vedlejsim meste kdyz se vse sveze tak je to do jednotky v poradku. Takze nevim cim to muze byt.
Scooby
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 29 črc 2014, 16:07
Simoleony: 5
Jméno na Originu: scooby_doom6

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod Scooby » 29 srp 2014, 20:09

Tak dneska po dvou hodkach hrani u jineho mesta kdy sem se jeste dival par dnu na svoz, pri populaci 170 000 byl svoz 3600 obyc a 9800 recykl. odpadu. A najednou to nabehlo na 7100 a 19500. Zvednula se mi populace o 15 tis. obyv.
Jednak zacinam mit dost krutej problem s dopravou, protoze sem zacal se stavbou velkeho dila a prijde mi, ze vsichni vyjeli do ulic autama :roll: No ale to je jedno, po svozu mam 2300/7100 a 9600/19500 a vubec netusim proc by to takhle buguje.
Nesetkal jste se nekdo s tim? To prece musi byt necim zapricineny. :|
Scooby
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 29 črc 2014, 16:07
Simoleony: 5
Jméno na Originu: scooby_doom6

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod GALAXYODUS » 26 pro 2014, 15:25

Chtěl jem se zeptat jak řešíte případ toho že při větším počtu obyvatelů ve městě (300 000) a vzdělanosti na max. (zš, sš, uni.) takže recyklují bezmála všichni tak recyklační centrum nestíhá zpracovat odpad, který se na něj navalí. Problém jsem řešil tak že jsem začal prodávat a stavět velké dílo takže expotr byl ohromný ale odpad zde byl furt , také jsem zkoušel postavit obchodní centrum s bednami nákladu ale to se nic nedělo. Další otázka , má vliv jestli postavím recyk. centrum zaměřený jen například na plast ,jestli bude zpracovávat rychleji nebo ne.
GALAXYODUS
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 26 pro 2014, 15:12
Simoleony: 1
Jméno na Originu: galaxyodus

Re: Recyklacne centrum a odpadky

Příspěvekod toly » 24 bře 2020, 16:28

Chtěl bych se zeptat, já mám recyklační centrum, kde se recyklují slitiny i kovy a mám i obchodní centrum, kde jsou sklady slitin i kovů, ale přes to se mi z toho recyklačního centra ty kovy a slitiny nevyváží do těch skladů. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
toly
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 24 bře 2020, 16:22
Simoleony: 1

Další

Zpět na Poradna

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron