SimCity fórum • Zobrazit téma - velké dílo

velké dílo

Objevili jste bug? Podělte se o něj a my se ho pokusíme předat výše

velké dílo

Příspěvekod Ondrywg » 26 dub 2013, 08:23

Čau,
mám problém se stavbou Arcologie, suroviny mám na stavbě naplněné asi tak do jedné třetiny a pak už nerostou(stáví to mé dvě města). Náklaďáky přijedou na stavbu a zase si suroviny odvezou zpátky(dovoz surovin na stavbě je zapnutý). Dokonce u TV, které byly full tak spadly cca na tu třetinu. Nevím zda dělám něco špatně nebo je to bug. Hraju to chvilku a je to moje první velké dílo... a začím být trochu nasratý
Ondrywg
 
Simoleony: 0



Re: velké dílo

Příspěvekod Holzy » 01 kvě 2013, 13:20

Já zase stavím velkou solární farmu.. Bohužel stejný problém.. Zkusim tomu dát nějaký čas:)
Holzy
 
Simoleony: 0

Re: velké dílo

Příspěvekod KojbanCZ » 05 kvě 2013, 09:03

Holzy, totéž...
My PC set:
CPU: Intel Core i5-4670K 3.40GHz, GPU: nVIDIA GeForce GTX 660Ti - 4GB, RAM: 8GB, NET: 8/1 Mbps
KojbanCZ
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 38
Registrován: 02 kvě 2013, 13:25
Bydliště: NeraCity-LibišPrdelSiV*l*ž
Simoleony: 39
Jméno na Originu: KojbanCZ

Re: velké dílo

Příspěvekod Siegraine » 19 lis 2013, 16:40

S tými veľkými dielami je kus problém. Ono sa vám môže stať, že keď máte dve mestá, tak z jedného to dielo vidíte a z druhého neuvidíte vôbec nič...funny ^.^ Pokiaľ ale dobre viem, tak to nejak opravovali v osmičke, tak snáď sa to diať už nebude. Ale tam si nie som celkom istý, pravdepodobne upravovali len efekt, nie stavbu.
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: velké dílo

Příspěvekod RainbowShaggy » 24 lis 2013, 23:19

Siegraine jo to se nám stalo v regionu s kámošem, že on viděl, že tam je solární farma a já si toho nevšiml a chtěl jsem jí tam založit, tak jsem klikl, že jí chci založit (protože jsem nevěděl, že tam je, řekl mi to, až jsem mu říkal, že tam stavím solární farmu) no a furt mi tam lítalo, jako že to bylo schváleno atd. až donedávna kdy se to potvrdilo (nevím jestli to někdo zboural nebo co) a konečně mi tam zdá se jezdí i nějaké suroviny, ale nevím moc jsem to zatím nezkoumal.
Obrázek
CPU: Intel® Core™ i5-2380P CPU @ 3.10GHz RAM: 12,0 GB GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 Rozlišení: 1280x1024 x2 HDD: 2 TB OS:Windows 8.1 Pro Down/Up: 120/12 Mbps
Uživatelský avatar
RainbowShaggy
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 76
Registrován: 17 čer 2013, 20:38
Bydliště: Equestria, Ponyville
Simoleony: 83
Jméno na Originu: RainbowShaggy

Re: velké dílo

Příspěvekod Siegraine » 25 lis 2013, 12:50

to je divné...ono keď to tam už raz je tak by ti to nemalo nikdy schváliť ...Ako tak vidno, EA to v tom patche riadne opravilo XD
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: velké dílo

Příspěvekod Kolousek001 » 09 led 2014, 18:09

U mě ted podobnej problém. Stavím solární farmu, mám tam už všechny plasty pak si přepnu do mýho druhýho města a tam na tom stejným místě je vidět, že tam je Arcologie :D :D a má tam už polovinu železa. Já jí tam nedal, jedině to moh udělat kámoš, to teď nezjistím, ale i tak není trochu demence kdyby to udělal že se mi to tam neukáže? :D bože EA není schopný vyešit ani takovouhle prkotinu...
Kolousek001
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 45
Registrován: 08 pro 2013, 17:38
Simoleony: 53

Re: velké dílo

Příspěvekod tomas.uchytil » 13 dub 2014, 00:33

S tím, že vám nejezdí dodávky nebo vlaky na stavbu si rady vím, musíte si rozkliknout skladiště ve vašem městě potom, zbourat všechny garáže náklaďáků a znovu je postavit. začnou na stavbu zase z vesela jezdit. Narazil jsem ale na horší problém po dovezení materiálu se spustí tzv. druhá fáze a to je dodání dělníků. město mám stotisícové dělníků to chce 300 (vesmírné centrum) ale nedorazil na stavbu ani jediný.... nejde to ani z jednoho města, na které je stavba napojená. zbourat to nejde a dostavět též ne :(

ps. Simcity je hra plná problémů a nedodělků. vypadá to jako bych hrál neotestovanou betaverzi a to už nějakej pátek na trhu je. Hlavně že si to nechá EA slušně zaplatit.
tomas.uchytil
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 13 dub 2014, 00:21
Simoleony: 1
Jméno na Originu: losvarlos

Re: velké dílo

Příspěvekod nirasa » 12 čer 2014, 14:33

Založili jsme s kámošema svůj region, chceme postavit Vesmírné centrum, všechny suroviny tam už jsou, ale neustále chybí 300 dělníků na jeho postavení. :-(

Hledala jsem i na anglických fórech a je to bug :-( Tohle Velké dílo nelze dostavět.
Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Uživatelský avatar
nirasa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 181
Registrován: 09 čer 2013, 09:33
Bydliště: Horní Újezd
Simoleony: 185
Jméno na Originu: nirasa

Re: velké dílo

Příspěvekod Peter97 » 12 čer 2014, 16:35

nirasa píše:Založili jsme s kámošema svůj region, chceme postavit Vesmírné centrum, všechny suroviny tam už jsou, ale neustále chybí 300 dělníků na jeho postavení. :-(
Hledala jsem i na anglických fórech a je to bug :-( Tohle Velké dílo nelze dostavět.

neskusala si postavit dalsie mesto, len s cisto obytnymi zonami, ja som tak musel spravit pri stavani medzinarodneho letiska :D
Petrol Bay.... to najlepšie miesto pre život .... ;)
Uživatelský avatar
Peter97
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 89
Registrován: 24 led 2014, 20:19
Bydliště: Petrol Bay 21
Simoleony: 117
Jméno na Originu: PuKiSVK

Další

Zpět na Bugy

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron